Este un sistem de imagistica fluorescenta cu infrarosu la distanta mica, care permite observarea fluxului sanguin si a fluxului limfatic sub tesut prin imagistica infrarosu-fluorescent. Aceasta metoda, numita imagistica fluorescenta cu ICG (indocianina verde), permite identificarea simpla si in timp real a vaselor limfatice dar si confirmarea fluxului sanguin in timpul interventiei chirurgicale. S-a demonstrat a fi util pentru localizarea rapida a nodulilor limfatici santinela si a tesuturilor si organelor perfuzate.

CARACTERISTICI PRINCIPALE:
NAVIGARE CHIRUGICALA DE MARE PRECIZIE CU AJUTORUL IMAGINILOR DE CALITATE (HD):
IMAGINI DE INALTA CALITATE
Echipat cu senzori de inalta definitie, sistemul poate afisa imagini detaliate de mare calitate. In plus, fata de confirmarea clara a vaselor de sange si a vaselor limfatice care emit lumina fluorescenta, imaginile de inalta rezolutie pot fi, de asemenea, utilizate pentru a confirma relatia de pozitionare dintre tesutul inconjurator si instrumentele chirurgicale in timpul interventiei chirurgicale.

AFISAREA SIMULTANA A 3 IMAGINI
Sistemul poate afisa trei imagini in acelasi timp: o imagine optica, o imagine fluorescenta cu infrarosu de aproape si o imagine optica combinata cu cele doua mentionate anterior. Aceasta maniera de redare a imaginii permite confirmarea zonei cu iluminare ICG prin compararea acesteia cu tesut inconjurator, care este deosebit de eficient pentru determinarea intervalului de ablatie.

ACHIZITIA SI ANALIZA IMAGINILOR ESTE POSIBILA INTR-O CAMERA LUMINOASA
Imaginile pot fi obtinute intr-o sala de operatii iluminata, ceea ce inseamna ca imaginile pot fi comparate cu zona afectata.

sistem de imagistica fluorescenta lightvision

OPERABILITATEA EXCELENTA PERMITE CONCENTRAREA PE INTERVENTIA CHIRUGICALA:
OBTINEREA IMAGINII FARA INTERVENTIA UTILIZATORULUI
Bratul extensibil contrabalansat permite obtinerea imaginii fara interventia utilizatorului. In plus, fata de reducerea sarcinii personalului chirurgical, poate afisa imagini neblurate cauzate de miscarea mainii.

GAMA LARGA DE MISCARE A CAMEREI
Cu bratul extensibil pana la aproximativ 180 cm, este posibila pozitionarea unitatii principale departe de zonele curate si de a crea o amplasare optima luand in calcul asezarea din sala de operatie a echipamentelor periferice.

ASIGURA DISTANTA DE LUCRU NECESARA PENTRU OPERATIA CHIRURGICALA
Datorita sursei luminoase puternice si a sensibilitatii mari a senzorului de imagine, distanta de lucru (distanta dintre campul chirurgical si camera) de aproximativ 50 cm pana la 70 cm poate fi mentinuta in timpul achizitii imaginii. In consecinta, achizitii imagininii poate fi efectuata in acelasi timp cu operatia chirurgicala.

REGLAREA CAMEREI PRIN TELECOMANDA
Telecomanda include trei functii de reglare automata: expunere, focalizare si echilibrarea nuantelor de alb, care optimizeaza rapid afisarea imaginii. Este posibila ajustarea camerei cu ajutorul unei telecomenzi.

CULORILE POT FI SCHIMBATE PENTRU A IMBUNATATII VIZIBILITATEA VASELOR DE SANGE SI A VASELOR LIMFATICE
Pentru a imbunatati vizualizarea vaselor de sange sau a vaselor limfatice, culoarea pentru imaginea fluorescenta cu infrarosu la distanta mica poate fi schimbata la culoarea alb, verde sau albastru, care este mai usor de diferentiat de tesuturile din jur sau de reflexia luminii vaselor de sange sau a fluidelor corporale. Un buton usor de utilizat este folosit pentru a schimba culoarea, astfel incat culoarea optima sa poata fi selectata in functie de conditiile mediului chirurgical.

Vezi Pagina Producatorului

Imagini Sistem de Imagistica Fluorescenta Lightvision

sistem de imagistica fluorescenta lightvision caracteristici
sistem de imagistica fluorescenta lightvision caracteristici
sistem de imagistica fluorescenta lightvision caracteristici

Solicita Oferta