Caracteristici:

Sensibilitate imbunatatita

Pentru a maximiza beneficiile Axei-Off a ionilor optici, sistemul dispune de trei tehnologii de reducere a zgomotului si un detector cu performanta de amplificare imbunatatita. Sensibilitatea si robustetea analitica exceptionala cresc valoarea solutiilor si deschid usa catre aplicatii noi.

Hardware durabil

In plus fata de sensibilitatea ultra-ridicata, GCMS-TQ8050 NX ofera o durabilitate ridicata. Sursa de ioni rezistenta la contaminare si detectorul nou, cu o durata de viata de peste cinci ori mai mare, asigura o analiza care poate fi efectuata in mod fiabil pentru o perioada lunga de timp. Cu performanta ultra-ridicata a sensibilitatii GCMS-TQ8050 NX, volumele de injectie pot fi reduse si mai mult decat inainte. Durata de viata a coloanelor si a altor consumabile poate fi extinsa pentru a reduce frecventa vizitelor de intretinere si costurile.

analizor de masa de gaz cromatograf gcms-tq8050 nx

Performanta superioara

O noua pompa turbomoleculara cu o performanta de evacuare mai mare atinge o stare de vid superioara in unitatea MS, care asigura si o sensibilitate ridicata in modul GC-MS singular. Dotat cu o celula de coliziune de inalta eficienta (UFsweeper), detectarea sensibilitatii ridicate este posibila chiar si atunci cand rezolutia masica este marita.
Noua functie de gestionare a timpului activ asigura performante suplimentare de functionare prin gestionarea corespunzatoare a timpilor de asteptare care apar in timpul intretinerii, in timpul comutarii sistemelor sau atunci cand sistemul este utilizat de mai multi utilizatori pentru a prelungi timpul de functionare.

Procese de mare precizie

Seria Smart Database ™, specializata pentru diverse domenii, si functia Smart MRM ™, care optimizeaza sensibilitatea, pot fi utilizate pentru a crea cu exactitate metode de analiza ultra-stop si pentru a obtine in mod fiabil o analiza de inalta sensibilitate din masuratorile MRM. Software-ul LabSolutions Insight ™, conceput pentru a sprijini analiza cantitativa a datelor multianalitice, imbunatateste capacitatea de analiza a datelor de la analiza simultana a mai multor componente in urma concentratiei. Functiile de control extensiv al preciziei permit luarea deciziilor pe baza vizualizarii analizelor cantitative si a rezultatelor controlului acuratetei.

Solicita Oferta